Belső tulajdonságok, melyek mágnesként hatnak a férfiakra

 

Ági okos, kedves és nagyon szép tanítónő. Látszik, hogy ad magára, mindig nett, a legutolsó divat szerint öltözik. Arca ízlésesen sminkelve, körmei manikűrözöttek. Sok nő néz rá irigykedve.

(Mi, nők, már csak ilyenek vagyunk. Tudat alatt felmérjük a másik nőt, hogy hozzánk képest szebb vagy csúnyább-e. Ági tényleg szép és csinos.)

De itt jön a feketeleves: még csak 26, de a szerelmi élete kész katasztrófa. Sikerül mindig a város legnagyobb s.ggfejeit bevonzania. Olyan férfiakat, akik tiszteletlenül bánnak vele, akik nem becsülik, akik csak lefektetni akarják. Sosem volt még tartós kapcsolata, a kapcsolatai 2-3 hónapon belül mindig véget érnek.


Tehát a szépség nem garancia a boldog kapcsolatra.


Nézzük a belső tulajdonságokat:

 

Ágota nagyon gondos anya és híresen jó háziasszony. Minden áldozatot meghoz a családjáért. Ha kell, éjszaka pogácsákat süt az iskolai farsangra, ha kell, hajnalban kivasalja a férje ingeit.

Kitűnő szakácsnő, és még csinos is. Mindig ápolt a frizurája, szép ruhákat hord, ad magára.
Szereti a gyerekeit és a férjét is, akivel mégsem felhőtlen a kapcsolata.

Szeretné, hogy a férje több időt töltsön a családdal és vele, de a férje a sok munkájára hivatkozva ezt elutasítja. Ágota értékeli a párja erőfeszítéseit, amit a családjáért hoz, de mindig kesereg.
Mit ér ez az egész, ha sosem vagyunk együtt? – kérdezi időnként.
Sehogy sem tudja elérni, hogy a férje ne csak a munkával, hanem a családdal is foglalkozzon.Az értékes belső tulajdonságok sem adnak garanciát a boldog kapcsolatra.

 

Hát, akkor mi?

 

Azok a nők, akiket hihetetlenül vonzónak találnak a férfiak, akiket el akarnak venni, akiket főnyereménynek tartanak, és akiket soha nem hagynának el, rendelkeznek pár közös vonással.

Ilyenek a méltóság, a függetlenség, az önbizalom, az önbecsülés, a titokzatosság, és így tovább…
Van ezekben a nőkben egy bizonyos szikra, ami lángra tudja lobbantani a szerelem és szenvedély tüzét a férfiak szívében.

De tulajdonságok felsorolásával nem sokra megyünk, nekünk azt az elvet kell megérteni, amitől az egész működik.
Hisz, ha érted, hogy mi miért van, akkor alkalmazni is tudod, és akkor Neked is hihetetlenül boldog lesz a szerelmi életed.

 

Ha még nincs párod, ha most keresed az igazit, akkor vagy a legjobb helyzetben.
A megismerkedésetek első percétől alkalmazni tudod azokat az alapelveket, melyek miatt beléd fog szeretni az a pasi, akit kinéztél magadnak.
Nemcsak ösztönösen, hanem tudatosan fogod majd használni azokat a női fortélyokat, amiket azok a nők alkalmaznak, akikkel királynőként bánik a párjuk.

 

Ha van már olyan párkapcsolatod, ami nem éppen a legjobban működik, akkor mindenképp hendikeppel (hátránnyal) indulsz. Hisz a barátod, a férjed már megszokott Tőled egy magatartás mintát, és egyáltalán nem biztos, hogy örülni fog a változásnak.

Ha például, a párod eddig készpénznek vett Téged, minden úgy volt, ahogy ő akarta, könnyen rá tudott venni olyan dolgokra is, amik főleg csak neki voltak jók, akkor valószínűleg nem fog lelkesedni annak a gondolatára, hogy megváltozzál.

Valószínű, hogy átmenetileg lesz sok vita, és megpróbálja visszaállítani az addigi kényelmes életvitelét, melyben Te úgy ugrálsz, ahogy ő fütyül.
Hosszú távon viszont biztosan jó lesz mindkettőtöknek.

 

Ja, igen: nyugodtan felejtsd azt el, hogy majd Te megváltoztatod a szerelmedet, és majd gatyába rázod! Ez eleve kudarcra van ítélve. Senkit se lehet megváltoztatni az akarata ellenére.

 

Viszont Te magad meg tudsz változni. Ha Te változtatsz, akkor nagyon sokszor a környezetedben élők is változnak, anélkül, hogy tennél ezért bármit is.

Ez a változás főleg a gondolkodásod megváltozásáról és a férfiakhoz való hozzáállásod változásáról fog szólni.

 

Ha rám hallgatsz, akkor néhány héten belül elkezdesz másképp gondolkozni, és emiatt másképp viselkedni.
Már nem fognak lábtörlőként tekinteni rád a férfiak, hanem álmaik asszonyát látják majd benned. El fogod érni, hogy a párod a tenyerén hordozzon.

Meglátod majd, milyen jó móka lesz! ;)

 

Ha kicsit most kételkedsz, hogy mindaz, amiről írok, működik-e, és főleg Nálad működni fog-e, akkor sincs semmi baj. Megértem a kételyeidet.
Eddig mindenkinél működött, aki csak kipróbálta.
De nem kötelező semmi sem. Ha nem tetszik a dolog, bármikor abbahagyhatod. Ha csak pár dologban változtatsz, sokszor már az is minőségi változást hoz a párkapcsolatodban.

Viszont elérheted azt is, amire mindig is vágytál: viszonzott, boldog szerelmet, hosszútávon is izgalmas partnerkapcsolatot.

Nos, akarod?

 

Legközelebb - azaz holnap - egy nagyon fontos személyről lesz szó.